3 Ağustos 2022 Çarşamba

Büyükşehir’den Cumhuriyet konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer konseri düzenleyecek. 

26-10-2017 18:49:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dev bir organizasyona daha imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde halka açık ücretsiz Ferhat Göçer konseri düzenleyecek. Sevilen sanatçı Ferhat Göçer'i hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin konser organizasyonu 29 Ekim 2017 Pazar günü akşamı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 20.30'da başlayacak. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konser ile Denizlililer Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşayacak.

BAŞKAN ZOLAN'DAN KONSERE DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, popüler sanatçı Ferhat Göçer'in sahne alacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine tüm Denizlilileri davet etti. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm Denizlililerle birlikte yaşamak istediklerini vurgulayan Başkan Zolan, bu milli günde bir arada olacaklarını ifade ederek, şimdiden Denizli'nin ve Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.

 

 

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi