8 Ağustos 2022 Pazartesi

Büyükşehir ‘den 15 Temmuz Konferansı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz İhanetinin Tarihsel Süreçteki Sebepleri” konulu konferans düzenledi.

13-07-2017 20:35:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferhat Ağırman tarafından, 15 Temmuz İhanetinin Tarihsel Süreçteki Sebepleri konulu konferans verildi. Konferansa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve davetliler katıldı. Doç. Dr. Ferhat Ağırman, yoğun ilgi gösterilen konferansta 15 Temmuz darbe girişiminin tarihsel sürecini anlattı. Ağırman, “15 Temmuz, milli ve yerli insanların düşünce alt yapılarının bir direnişidir, ortaya koymuş olduğu bir baş kaldırıdır, bir duruştur” dedi. 

“ÇOCUKLARINIZI ETKİNLİKLERİMİZE GETİRİN” 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, 15 Temmuz kalkışmasının hemen olan bir süreç olmadığını ifade etti. Vatan hainlerinin din kisvesi altında bir vesayetle devleti ele geçirmeye çalıştığını anlatan Gökoğlan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü bu hafta dolu dolu yapacağımız etkinliklerle anacağız. Bu etkinliklere özellikle çocuklarınızı da getirmenizi öneriyorum. Gelecek nesillerimizin ülkemizin nasıl bir süreci geride bıraktığını görmeleri, bu etkinlikleri amacına ulaştıracaktır” dedi.  

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi