30 Temmuz 2022 Cumartesi

Büyükşehir’de yaz konserleri devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’yı, İncilipınar Parkı’nda Denizlililerle buluşturdu. Başkan Osman Zolan’ın da katıldığı konser büyük bir beğeni ile izlendi.

23-07-2018 17:23:39

İncilipınar Parkı'nda Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’nın sahne aldığı yaz konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı da izledi.  Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’nın sahne aldığı konserde Ege, Orta Anadolu ve Trakya bölgelerine ait türküler seslendirildi. Nihal Salda’nın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere izleyenler zaman zaman eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konser öncesi yaptığı konuşmada, Ege ve Denizli’nin en güzel, Türkiye’nin ilk kez Yeşil Bayrak ödülü alan İncilipınar Parkı’nda olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Yaz boyunca konserlerimiz devam edecek, kültürle sanatla iç içe olacağız. Hafta sonları parklarımızda olacağız. Çok değerli sanatçılarımız sizlerle olacak. Kendi değerlerimiz, geçmişten bugüne gelen güzelliklerimizi sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi