28 Temmuz 2022 Perşembe

Buldan Kent Konseyi, yeni yerinde

Buldan Belediyesi, Kent Konseyi yönetiminin çalışmalarını daha sağlıklı ortamda yürütebilmesi için yer tahsis etti.  Kent Konseyi’nin yeni bürolarında yaptıkları yönetim toplantısında, Kadın Meclisi oluşturuldu. 

26-08-2019 11:28:40

Buldan’da 2014 yılında kent yaşamında, kent vizyonunda demokratik katılımın yaygınlaştırılması, hemşerilik hukuku ve ortak yaşam bilincinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ve çalışmalarını Belediye Meclis Salonu’nda yürüten Buldan Kent Konseyi, yeni yerinde. Buldan Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen büroda ilk toplantısını gerçekleştiren Kent Konseyi yönetimi, Kadın Meclisi’ni de oluşturdu. 

Başkan Şevik’e teşekkür 

Bugünden itibaren çalışmalarını daha sağlıklı bir ortamda yürüteceklerini vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Hasan Coşan, Başkan Mustafa Şevik’e teşekkür etti. Coşan, “Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte, Buldan’ın ortak aklına ve ortak sesine kulak vereceğiz. İlçemizin, sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak, eğitimden sağlığa, çevre sorunlarından turizme kadar birçok alanda çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi