Bu yoldan geri dönüş yok

Denizlispor Pazar günü oynayacağı Hatayspor maçına üç puan parolası ile hazırlanıyor. Yeşil-siyahlı ekipte kart sınırında bulunan Deniz Vural, Keremcan Akyüz, Recep Niyaz, Abdulkerim Bardakcı, Mehmet Akyüz, Ziya Alkurt ve Alperen Babacan teknik heyet ve yönetim tarafın tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı.

31-01-2019 15:43:05

Hatayspor ile deplasmanda oynayacakları maçın çok kritik bir karşılaşma olduğunu belirten Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Hatayspor’un doğru işler yaptığını ve yeni çıktığı 1. Lig’de önemli  başarılara imza attığını dile getirdi. Hatayspor maçının çok çetin geçeceğini bildiklerini ve buna göre gerekli önlemleri aldıklarını belirten başkan Çetin, ” Biz bir maçın nasıl kazanılacağını çok iyi biliyoruz. Hatayspor maçını da kazanmak ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu konuda futbolcularımız ve teknik heyetimiz sahada doğru işler yapıyorlar ve haklı olarak üç puanı alıyorlar. Bu takım kazandıkça kendileri de kazanmaya devam edecek. Biz bu tabloyu oluşturmak için tam 8 sene bekledik. Bu sene şampiyon olacağız. Bu yoldan geri dönüşümüz asla olmayacak” dedi. 

Liderlik koltuğuna oturan yeşil-siyahlı ekipte futbolculardan Burak Çalık ve İsmail Aissati de  ligin uzun ve zor bir maraton olduğunu,  finalde şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmak istediklerini kaydetti. İkinci yarıya Gazişehir Gaziantepspor ve Adana Demirspor maçlarıyla başladıklarını belirten Çalık, kayıp vermediklerini ancak pazar günü oynanacak Hatayspor karşılaşmasında sezonun en zor maçını oynayacaklarını aktardı. Çalık, Hatayspor karşılaşmasının Adana Demirspor karşılaşmasından daha zorlu geçeceğini belirterek, “Bu Adana Demirspor’u asla küçümsediğim için söylediğim bir şey değil. Saha şartları, bulunduğumuz ve bulundukları pozisyondan dolayı tabi ki daha zorlu geçecek” dedi. 

Faslı oyuncu İsmail Aissati ise henüz hiçbir şeyin bitmediğini, ligin geri kalanında ellerinden gelenin en iyisini yaparak sonunu getirmeye çalışacaklarını kaydetti. 

Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi