1 Ağustos 2022 Pazartesi

BU YIL SEVGİLİMİZ MEHMETÇİK OLSUN

Türk Yerel Hizmet-Sen Denizli ve Muğla Şube Başkanı Ergun Kırlı, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü’nün bu yıl Mehmetçik’e ayrılmasını istedi.

14-02-2018 18:50:37

Tüm vatandaşları Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmaya çağıran Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Ergun Kırlı, “14 Şubat’ta Sevgililer Günü’nü kutlayalım. Amagelin bu yıl Afrin’de ve yurt genelinde PKK, YPG, DAEŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele eden kahraman askerlerimize destek çıkalım. Şehitlerimizin ve gazilerimizin yaralarının bir nebze  sarılması için Sevgililer Günü’nde sevgilimiz  Mehmetçik olsun. Hediyelerimizi Mehmetçik’e gönderelim” dedi. 

Kırlı, tüm  vatandaşları Mehmetçik için bağışta bulunmaya çağırarak, “Mehmetçik Vakfı’na destek için 2582’ye kısa mesaj  atarak 10 lira bağışta bulunalım. Her zaman Türk insanının sevgilisi olan Mehmetçiğimize sahip çıkalım. Haydi Kamu Sen’liler, haydi kamu çalışanları, haydi Denizlililer, haydi Türkiye. Bu kampanyaya destek ol, sende katıl. Senin de bu vatan için bir katkın olsun” diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi