3 Ağustos 2022 Çarşamba

Bu kavşakta kaza eksik olmuyor

Bağbaşı’ndaki Yunus Emre Caddesi ile Kılınçarslan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan kontrolsüz kavşakta kazasız gün geçmiyor. Mahalle sakinleri, kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek yetkililerin önlem almasını istedi.

09-10-2018 16:21:36

Bağbaşı’ndaki Yunus Emre Caddesi ile Kılınçarslan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan kontrolsüz kavşakta yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi.

Bağbaşı Semt Pazarı’nın da bulunduğu bölgede hafta sonu yeni bir trafik kazası meydana geldi. Trafiğin yoğun olduğu anda iki özel aracın karıştığı kaza sonrası kavşakta trafik akışı aksadı. Kaza sonucu iki araçta maddi hasar oluşurken, kazada can kaybı veya yaralanma olmadı.
Kazayı gören vatandaşlar, kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek yetkililerin önlem almasını istedi. Vatandaşlar, kavşakta sinyalizasyon sisteminin olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirterek,  “Önlem alınmazsa kavşaktaki sinyalizasyon eksikliği daha çok kazalara neden olacak. Kazalar ve can kayıplarının oluşmaması için yetkililerin duruma acilen müdahale etmesi gerekiyor” diye konuştu.
Ayhan AKAR
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi