27 Temmuz 2022 Çarşamba

Borsa’ya konuk oldu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Borsası’nın meclis toplantısına konuk oldu. Türkiye’nin bir ekonomik suikast girişimiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, “Çıkış yolu ticari ahlakın tüm sektörlerde egemen olmasından geçiyor” dedi.

26-09-2018 16:56:04

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. İlk olarak DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ile makamında görüşen Tin, daha sonra meclis toplantısına katıldı. Burada meclis üyelerinden tarım sektörünün taleplerini dinleyen Tin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Toplumun tüm kesimlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Tarım kesimi hükümet olarak büyük önem verdiğimiz sektörlerin başında geliyor. Tarımsal üretimi, milli üretim anlayışımızın temel taşı, kalkınmamızın da ana dinamiklerinden biri olarak görüyoruz. Sizi dinlemeye, sorun ve taleplerinize çözüm bulmaya geldik” dedi.

Dövizin ağustos ayında bir anda 7 liranın üzerine çıkmasını açık bir suikast girişimi olarak nitelendiren Tin, “ABD bu tutumuyla ülkemizin egemenlik haklarına bir saldırı gerçekleştirmekte. Yaşanan gelişmelerin temelini siyasi bir hamlenin oluşturduğu apaçık bir gerçek. Yıllarca darbelerle yönettikleri ülkemizi 15 Temmuzda mağlup edemeyince böyle ekonomi üzerinden siyasi yollara başvurup yeni saldırı metotları deniyorlar. Türkiye’yi döviz kuru ve gece yarısı operasyonlarıyla, ekonomik saldırılarla cezalandırmak istiyorlar. Ancak milletimiz artık dönen oyunların farkında. Üretici, satıcı ve tüketici olmak üzere ticaretin tüm unsurları bu noktada birbirlerinin hakkına riayet etmek durumundadır. Kimse fırsatçılık yapmamalıdır. Şunu özellikle vurguluyorum; çıkış yolu ticari ahlakın tüm sektörlerde egemen olmasından geçiyor” dedi. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi