3 Ağustos 2022 Çarşamba

Birtürk:“Üç Hilal’i Sarayköy’de dalgalandıracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi, Sarayköy’de toplandı. Gövde gösterisine dönüşen toplantıda, İl Başkanı Cafer Birtürk, “Üç Hilal’i Sarayköy Belediyesi burçlarına dikeceğiz” dedi.

31-01-2018 16:32:24

MHP’ye olan ilginin her geçen arttığına da değinen il Başkanı Birtürk; “Bugün Sarayköy’de yaptığımız toplantı bunun en açık göstergesidir. Toplantımız, adeta mitinge dönüştü. Sadece burada değil, gittiğimiz her ilçede durum böyle. MHP, Türkiye’nin en büyük partilerinden biridir. MHP, bu ülkenin sigortasıdır” diye konuştu.

Sarayköy’de partililerin ilk seçimlerde MHP bayrağını Belediye burçlarına dikeceğini de dile getiren İl Başkanı Cafer Birtürk; “Şu an seçimlere tüm kadroları ile hazır olan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Kemikleşmiş kadrosu, disiplinli çalışması ve tecrübeli yöneticileri ile MHP seçimlere en hazırlıklı partidir. Yarın seçim olsa, MHP eksiksiz sandığa gider. Herkesin görevi belli, görev dağılımı belli. Biz parti olarak, gerekli tüm alt yapımızı hazırladık, her zaman seçime hazırız. İlk seçimde en büyük sürprizi göreceksiniz MHP yapacak” diye sözlerini tamamladı.
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi