27 Temmuz 2022 Çarşamba

Bir haftada 104 trafik kazası

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik birimlerince 01-07 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulamalarda 13.476 aracın denetimden geçtiği açıklandı. Bir hafta içerisinde Denizli genelinde 104 trafik kazası meydana geldiği bildirildi. 

12-01-2018 17:36:17

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Birimlerinin çalışmalarıyla ilgili bir rapor hazırladı. 25-31 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşıldığı raporda, Denizli’de bir haftada denetlenen araç sayıları ve trafik kazalarıyla ilgili bilanço detaylı olarak aktarıldı.

KURAL İHLALLERİ CEZA GETİRDİ
Buna göre söz konusu tarihler arasında 13.476 aracın kontrolden geçtiği belirtildi. Kontrollerde bazı araç sürücülerinin hız ihlali yaptığı, seyir halinde cep telefonu ile konuştuğu, park yasağı ihlalinde bulunduğu, emniyet kemeri ve kask takmadıkları, alkollü araç kullandıkları, ehliyetsiz araç kullandıkları, yasak olmasına rağmen cam filmi kullandıkları, muayenesiz araç kullandıkları, fazla yolcu taşıdıkları, taşıma sınırı üzerinde yük aldıkları belirlendi. Ayrıca kusurlu ve eksiği olan araçların trafikten men edildikleri belirtildi. 

KAZALAR DURMUYOR
Denetimlerin gerçekleştiği bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü bölgesinde 1 ölümlü, 29 yaralamalı kaza ve 53 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplam 83 kaza meydana geldiği, Trafik Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında ise 1 ölümlü, 13’si yaralamalı, 7’si maddi hasarlı olmak üzere toplam 21 trafik kazası yaşandığı açıklandı. Ayhan AKAR

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi