27 Temmuz 2022 Çarşamba

Bir hafta içinde üçüncü okulun açılışı yapıldı

İlköğretim Haftası’nda hayırseverlerin eğitime kazandırdığı eğitim yuvalarına bir yenisi eklendi. Kınıklı Mahallesi’nde Bakkur Gıda adına Veli Üğür ve Mustafa Üğür  tarafından yaptırılan ve adlarını taşıyan Hasan-Veli Üğür Anaokulu törenle açıldı. 

20-09-2019 11:54:11

Kınıklı Mahallesi’nde 2 milyon liraya malolan ve tamamı Bakkur Gıda San.Tic.Şti. adına Veli Üğür ve Mustafa Üğür  tarafından karşılananan Hasan- Veli Üğür Anaokulu’nun açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever Veli Üğür ve ailesi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan hayırsever Veli Üğür, “Denizli’ye uzun yıllar hizmet verecek olan bir okul kazandırmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Geleceğimiz olan fidanlarımızın yavrularımızın gelecekte büyük Türkiye’mizde çok değerli hizmetlerde bulunacaklarına inancım tamdır. Okulumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, Denizli’nin eğitimine hayırseverlerin önemli katkılar yaptığını söyledi. Oğuz, “Denizli’nin öyle bir halkı var ki, eğitim sevdalısı hayırseverlerle dolu. Okul yaptıran hayırseverimiz, kısmi katkı sağlayan yüzlerce insanımız. Çünkü onlarda vatan sevgisi, bayrak sevgisi, evlat sevgisi var.  Halkımızla gururluyuz” diye konuştu. Oğuz, 6 derslikli anaokulunun 2 milyon liraya mal olduğunu da belirtti.

Vali Hasan Karahan ise, Denizli’nin eğitimde marka bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Bu markalaşmada tüm Denizli halkı elini taşın altına koymaktadır. Hayırseverlerimiz adeta birbirleri ile hayırda yarışmaktadırlar. Denizlili hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün Veli Amca ve değerli eşlerinin torun sayısı okulun açılması ile kat ve kat arttı. Hayırları da bu okullar kıyamete kadar devam edecek. Cıvıl cıvıl çocuklarımız geleceğimizin büyük Türkiye’sini kuracaklar. Bizde onlara şimdiden gerekli hazırlığı ve desteği veriyoruz” dedi. Konuşmaların ardından, Hasan-Veli Üğür Anaokulunun açılışı yapıldı.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi