Bir aylık maaşını devlete bağışladı

Kale’ye bağlı Karaköy Mahallesi Muhtarı Ramazan Ersin Oranlı, bir aylık muhtarlık maaşını Kaymakam Murat Güneş'e teslim etti

17-08-2018 16:43:24

Karaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Ersin Oranlı, ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararlarına tepki göstermek için aldığı muhtarlık maaşını Kale Kaymakamı Murat Güneş'e teslim etti. Kale Kaymakamı Güneş, Karaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Ersin Oranlı'ya duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Ülke olarak birlik ve beraberliğe verilen önemin çok büyük olduğunu belirten Kaymakam Güneş, "Ülkemize saldırılara karşı muhtarımız birlik ve beraberliğimizi göstermek açısından bir aylık maaşını devletimize bağışladı. Zor zamanlarda birbirimize kenetlenerek nasıl Türkiye olduğumuzu gösterdi" diye konuştu.

Karaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Ersin Oranlı da bu ay yatırılan muhtarlık maaşını Kale Kaymakamı Murat Güneş'e teslim ettiğini söyledi. Türkiye'ye saldıranlara karşı 15 Temmuz ruhuyla başkaldırdıklarını dile getiren Oranlı, "Türk milleti asildir, yıkılmaz. Milletimiz her zaman milli birlik ve beraberliğini gösterir. Türkiye'de yaklaşık 57 bin muhtar var. Her ay yaklaşık olarak muhtarlara 95 milyon Türk lirası maaş yatıyor" dedi.
Muhtarların bu konuda hassasiyet göstereceğine inandığını anlatan Oranlı, muhtarların devletten maaş almak için değil halka hizmet etmek için göreve geldiklerini söyledi.
 AA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi