BİNLER SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Merkezefendi Belediyesi, toplumu spora teşvik etmek, obeziteye karşı bilinci artırmak amacıyla bu yıl 3’ncüsünü düzenlediği 'Geleneksel Merkezefendi Bahar Yürüyüşü' etkinliği 20 bin bine yakın kişinin katılımıyla yapıldı. Yenişehir yürüyüş yolunda gerçekleşen etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 14 bin uçurtma dağıtıldı. Çeşitli ikramlar ve sürprizlerin yapıldığı yürüyüşün sonunda on binleri, ünlü müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu karşılayarak unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

24-04-2017 12:46:00

Merkezefendi Belediyesi’nin toplumu spora teşvik etmek, obeziteyle mücadelede bilinci artırmak için ilkini 2015 yılında gerçekleştirdiği bahar yürüyüşünün bu sene üçüncüsü düzenledi. Yenişehir yürüyüş yolunda düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, STK temsilcileri başta olmak üzere 20 bine yakın Denizlili katıldı. Etkinlikte ilk olarak Ulu önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve tüm dünyada coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara ve ailelere 14 bin adet uçurtma dağıtıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte müzik grupları sahnede kulaklara ziyafet sunarken, gösteriler büyük beğeni topladı. 

2 kilometrelik yürüyüşün startını Denizli Milletvekili Şahin Tin verdi. Binler hep birlikte sağlık için yürüdü. Yürüyüşün  sonunda katılımcıları  ünlü müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu karşılayarak unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

“Amaç sağlıklı yaşama teşvik etmek”

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede sağlıklı bir yaşama insanları teşvik etmek amacıyla geleneksel hale getirdikleri etkinliğin 3’ncüsünü düzenlediklerini belirterek şunları söyledi, “Sağlık hayatımızdaki en önemli unsur. Sağlıklı bir yaşam sürmek için ise spor olmazsa olmaz. Bu nedenle spora insanlarımızı teşvik etmek, obeziteye karşı bilinci artırmak amacıyla Merkezefendi Bahar Yürüyüşü’nü geleneksel hale getirdik. Bu yıl 3’ncüsünü düzenlemenin heyecanı içerisindeyiz. Binlerce kişinin katılımını görmek ise, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Katılım bu tarz etkinliklere yönelik olarak verdiğimiz önemin bir göstergesi oldu. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. 

Özkan TOKMAK


YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi