25 Temmuz 2022 Pazartesi

Belediye Meclisi’nde Dazkırı ve Babadağ’ın kardeş belediye olması kabul edildi

Merkezefendi Belediyesi ‘nin aralık ayı meclis toplantısında  belediyenin Dazkırı ve Babadağ’la kardeş belediye olması oy çokluğuyla kabul edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kardeşlik güzeldir” dedi. 

11-12-2019 18:27:25

Meclisin ikinci oturumu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 12 gündem maddesinden biri olan ‘Merkezefendi Belediyesi’nin, Babadağ Belediyesi ve Afyonkarahisar ‘ın  Dazkırı Belediyesi ile ‘Kardeş Belediye’ olması önergesi CHP  ve İYİ Partili 18  meclis üyesinin kabul, Ak Parti ve MHP’li 13 meclis üyesini ret oyuyla  kabul edildi. Bu maddenin oy çokluğu ile kabul edilmesiyle,  kardeş belediyelerce gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin ve işlemlerin yürütülmesinde yetki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a verildi. 

Kardeşliğin birlik ve beraberlik olduğunu belirten Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kardeşliğin bir sınırı yoktur. Kardeşlik güzeldir, birlik ve beraberliktir, iyi günde ve kötü günde bir olmak demektir. Hem Dazkırı Belediyemiz hem de Babadağ Belediyemiz meclislerinde böyle bir karar aldılar. Meclis kararı gönderildi, biz de seve seve dedik. Bizim kalbimiz, gönlümüz sizlere açık dedik. Biz de gündemimize aldık. Komisyondaki  ve meclisteki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi