30 Temmuz 2022 Cumartesi

Basketbol için imzalar atıldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Yüksekçıta Okulları Basketbol Takımı ile Merkezefendi Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokolle birlikte takımın ismi “Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Okulları Basketbol Takımı” oldu.

06-09-2017 15:54:20

Merkezefendi Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Müdür Vekili Tayfun Güven, Yüksekçıta Spor Kulübü Başkanı Arda Onur Koçak, Yüksekçıta Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Emek, Basketbol Takımı Koçu Abbas Bakırcı ve oyuncular katıldı.

Basketbolu geliştirme anlamında daha önce çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Subaşıoğlu, çalışmaları gelinen noktadan daha yükseklere taşımak istediklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Bugün Denizli için Merkezefendi için spor ve basketbol konusunda önemli adımı atmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün besmele çekiyoruz, start veriyoruz. İnşallah Merkezefendi ve Denizli olarak, yeni bir takımla basketbol sporuna adım atıyoruz. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız çalışmalar neticesinden gerek Merkezefendi Belediyesi, gerekse de Yüksekçıta Spor Kulübü olarak, Basketbol Federasyonumuza gerekli müracaatlarımızı yaptık. Kurumsal kimlik ile ilgili çalışmalarımız tamamladık. Çok büyük bir memnuniyet ile Türkiye Basketbol Federasyonu nezdind , Denizli’nin bir basketbol takımın olması, büyük bir kabul gördü. Tabi ki Merkezefendi Belediyesi, Yüksekçıta Basketbol takımı anlamında artık Denizli’nin tek takımı. Bizlerin bu takım ile ilgili bir hedefi var” dedi.

“DENİZLİ BASKETBOLU SEVİYOR”

Amaçlarının Denizlili gençleri basketbola kazandırmak olduğunu anımsatan Başkan Subaşıoğlu, “Basketbolda Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Okulları Basketbol takımı artık Denizli’nin tek takımı.  Bizlerin bu basketbol takımıyla ilgili bir hedefi var. Her şeyden önce biz basketbol takımımızı şehrin hafta sonu eğlencesi olarak lanse ediyoruz. Bugün diyoruz ki ‘Artık Merkezefendi’de ve Denizli’de bu şehrin hafta sonu eğlencesi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Basketbol Takımı olacaktır. Bizim için çok çok önemli. Denizli basketbolu seviyor. Daha önce bu konuyla ilgili çalışmaları biliyorsunuz” diye konuştu.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi