Başkanlarımız Denizli’yi örnek alsın

AK Parti Ege Bölge Toplantısı için Denizli’ye gelen Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Denizli’nin tüm dinamikleri ile örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken  Kaya, " Bütün belediye başkanlarımız  örnek alsınlar diye, Ege’deki bütün arkadaşlarımızı buraya davet ettik” dedi. 

17-03-2018 11:55:44

Ege Bölge Toplantısı için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri de  katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışı, Denizli’mizde inşa ediliyor. Aynı sevda noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli" diye konuştu.

Hayal olan projelerin altına imza attık

Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu belirten Zolan, “ Vatandaşlarımız  iyi ki büyükşehir olmuşuz diyor. Özellikle kırsaldan merkeze doğru ilçe belediyelerimizle yaptığımız hizmetler sonucu, 50-60 yıldır yapılamayan, hayal olarak kalmış projelerin altına birlikte imza attık.  Cumhurbaşkanımızın ilin merkezi değil, tüm il ayağa kalkmalıdır hedefiyle gece gündüz çalışıyoruz” dedi. 

Denizli'nin Türk siyasetine katkısı 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise,  Denizli’nin tüm dinamikleri ile örnek bir şehir olduğuna dikkat çekti,  “Denizli bu başarısıyla ekonomik hayatın Türkiye’deki önemli kilometre taşlarından birisidir. İhracatla. istihdamla ilgili Türkiye’de bir şey konuşulacaksa, mutlaka Denizli akla geliyor. Denizli, ekonomik hayatla ilgili dikkat etmemiz gereken yerlerden birisi. Denizli'nin insanları muhteşem işler ortaya koyuyorlar. Yürekten tebrik ediyoruz. Buradaki merkezi siyaset, yerel siyaset uyumu, Valimiz ile Belediye Başkanımızın uyumu ve Denizli’nin büyümesi bizlerin medarı iftiharıdır. Onun için merak ettik, bu işler nasıl yapılıyor, bütün belediye başkanlarımız gelsinler örnek alsınlar diye, Ege’deki bütün arkadaşlarımızı buraya davet ettik” diye konuştu.

Cam Horoz Hatırası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler ile birlikte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaşananların anlatıldığı fotoğraflar hakkında bilgi alan  Kaya, bir süre Denizli Sancağı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nı inceledi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi