11 Ağustos 2022 Perşembe

Başkan Subaşıoğlu, vadinin ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olacağını söyledi.

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan  Ornaz Vadisi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı görkemli törenle yarın açılıyor. Cumartesi günü saat 18.00’de açılacak Ornaz Vadisi’nin Merkezefendi’nin incisi olacağını söyleyen Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Denizlili hemşerilerimi ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olan Ornaz Vadisi’nin açılışına bekliyorum” dedi. 

08-06-2018 15:46:25

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Ornaz Vadisi’nde bir yıl süren çalışmalar tamamlandı. Baştan aşağı yeniden düzenlenerek  ilçeye kazandırılan Ornaz Vadisi, yepyeni bir görünüme kavuştu. Ekolojik doğa parklarının en güzel örnekleri arasında yer alan Ornaz Vadisi’nde Denizlililer su ve kuş sesleri arasında doğal ortamda keyifli saatler geçirecek. 

Ornaz Vadisi’nde neler var?

Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi’nde giriş meydanı, oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş ve gezinti yolları, bisiklet ve koşu yolları, fitness alanları, ATV parkuru, otopark alanları, dere kıyısında bulunan kıyı yolu, kıyı terasları  yer alıyor.  Ornaz Vadisi, doğal yapısı ve bitki çeşitliliği ile çeşitli aktivitelerin merkezi olurken, dinlenmeye ve spor yapmaya doyulamayacak bir doğa parkı haline geliyor. 

Görkemli açılış 

Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla açılışı yapılacak Ornaz Vadisi’nde binlerce Denizlili iftar sofrasına konuk olacak. 19.00’da mehteran gösterileri ile başlayacak olan açılışta Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Şefi Ali Osman Alaca, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Ahmet Aybar, Hafız Osman Bostancı ve Denizli Türk Tasavvuf Musiki Korosu sahne alacak. Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi’nin açılışında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ile Denizlililere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşayacak. 

Subaşıoğlu’ndan davat

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlilileri Ornaz Vadisi’nin açılışına davet etti. Başkan Subaşıoğlu, “ 2018’in Merkezefendi’de açılışlar yılı olacağının müjdesini vermiştik. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız vizyon projelerimizde artık açılışlarımızı gerçekleştirmeye başladık. Bugün en heyecanlı olduğumuz anlardan birini yaşamak için geri sayıma başladık. Merkezefendimizin incisi Ornaz Vadisi’nin açılışını Ekonomi Bakanımız  Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle ve hemşerilerimizin katılımlarıyla büyük bir coşku içerisinde Cumartesi günü 19.00’ da yapacağız. Ornaz Vadisi, ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olacak. Tüm hemşerilerimi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi