Başkan Gürlesin’den çocuklara bayram hediyesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı öncesi Sosyal Market’ten faydalanan ailelerin çocuklarına bayram hediyesi verdi. Başkan Gürlesin, çocuklara bayramlık olarak tepeden tırnağa giyim malzemesi temin etti. “Bayramlar mutluluktur” diyen Başkan Gürlesin, “Sosyal Marketimizden faydalanan ailelerimizin çocuklarına bayram öncesi mutlu etmek istedik” dedi.

31-08-2017 12:17:49

Pamukkale Belediyesi’nin en çok önem verdiği projelerden biri olan Sosyal Market ile ulaşılan ailelerin çocuklarına Kurban Bayramı öncesi bayram hediyesi verildi. Sosyal Market  Mağazası’nda en çok ihtiyacı olan 25 ailenin çocukları ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukları sevindirdi. Başkan Gürlesin ile birlikte Sosyal Market Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Kaya, Sibel Doğruöz, Hasan Tomaşoğlu ve Mesut Ünal da çocukların mutlu eden isimler oldu. Sosyal Market’ten faydalanan yaklaşık 800 ailenin en çok puanı olanlarının çocuklarına bayram hediyesi olarak bayramlık kıyafetler verildi. Geçen yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan 120 çocuğu sevindiren Başkan Gürlesin, Ramazan Bayramı öncesi de 35 çocuğun bayramını renklendirmişti. Bu kez de Kurban Bayramı öncesi belirlenen çocukları Başkan Gürlesin bizzat giydirdi.Bayram öncesi belirlenen çocuklar Sosyal Market’te ihtiyaçları olan kıyafetleri kendileri seçtiler. Çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

“BAYRAM MUTLULUKTUR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hedeflerinin arasında çocukların yüzünü güldürmek olduğunu ifade ederek, “Biz Pamukkale’de yaşayan herkesin mutlu olması için çalışıyoruz. Bir çok projemizle halkımızın mutluluğunu sağlıyoruz. Sosyal projelerin en önemlisi olan Sosyal Market’ten faydalanan ailelerimizin bazılarının çocuklarına bayram sevinci yaşatmak istedik. İhtiyaç sahibi olan çocuklarımızın bu bayramı mutlu geçirmesi için bu çalışmayı yaptık. Bayramlar toplumlara mutluluk getiren unsurlardır. Biz de çocuklarımızın yüzünü güldürdük. Onlar bu bayramı daha mutlu geçirecekler. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile halkımızın Kurban Bayramı’nın sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi