Başkan, Balıkesir maçında tribünlerin tamamen doldurulmasını istedi

Pazar günü evinde konuk edeceği Balıkesirspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Yücel İldiz gözetiminde sürdüren Denizlispor,  üç puana kilitlendi. Başkan Ali Çetin, Balıkesirspor maçını kazanarak Süper Lig’in  kapısına biraz daha yaklaşacaklarını söyledi.

25-04-2019 18:49:05

Şampiyonluk için önlerinde sadece 4 maçın kaldığını,  bunlardan ikisini kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Karabükspor’la  Denizli’de  oynayacakları son maçta şampiyonluk turu atacaklarını inandıklarını söyledi. Futbolun içinde her sonucun  olabileceğini, bu nedenle  tedbiri elden bırakmanın doğru olmayacağının altını çizen  Çetin, ”Pazar günü taraftarlarımızdan isteğim bütün koltukları doldurmaları. Taraftarlarımızın  bu maçta bize daha fazla sahip çıkmalarını istiyorum. Balıkesirspor’u yenerek Süper Lig’in kapısına biraz daha yaklaşmak istiyoruz. 15 gün sonra kendi evimizde Karabükspor’la  oynayacağımız karşılaşmada şampiyonluk turu atacağımıza inanıyorum” dedi. 

Bilet fiyatları değişmedi

Diğer taraftan Denizlispor’da bilet fiyatları değişmedi. Pazar günü saat 19.30’da Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek yeşil siyahlılarda biletler satışa çıktı. Denizlispor yönetimi bilet fiyatlarını; Gold ve VIP 100 TL, kapalı B ve D üst 35 TL, kapalı A ve E üst 25 TL, kapalı A ve E alt 25 TL, maraton-açık 15 TL, kale arkası ile misafir tribünü ise 10 TL olarak belirledi. 

Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi