27 Temmuz 2022 Çarşamba

Başkan Ali Çetin, Bolu’da futbol adına üzücü bir karşılaşma izlediklerini söyledi

Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, zirve mücadelesine doğrudan etki eden Boluspor - Hatayspor maçındaki manzaranın kendilerini son derece üzdüğünü belirterek, Türk futbolu için üzücü bir karşılaşma izlediklerini söyledi.

06-05-2019 18:12:40

Başkan Ali Çetin, Hatayspor’un 4-1’lik galibiyetiyle sona eren  karşılaşmanın ardından yazılı açıklama yaptı. Boluspor ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmanın spor camiasını ve kendilerini üzdüğünü belirten Çetin, "Türk futbolu açısından üzücü bir manzaraydı. Boluspor gibi büyük bir camianın yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması ve bariz hatalardan gol yemesi izleyenlerde ve camiamızda üzüntüye yol açtı. Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor'a cephe almaya başladı. Ancak unutulmamalıdır ki; takımımız geriye kalan tüm maçlarını kazanarak Süper Lig ipini göğüsleyecektir. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyor, kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kimsenin mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Ancak her takımın birbirleri ile rakip oldukları unutulmamalı ve herkesin bütün takımlara karşı eşit mücadele etmesini beklemekteyiz” dedi.

Sahada sadece alın teri ve emek görmek istediklerini belirten Çetin, “ Biz kendi mücadelemize bakacağız. Sadece sahada alın teri ve emek görmek istiyoruz. Sezona şampiyonluk parolası ile çıkmış bir takımın sezon sonunda hak ettiği yeri bulamaması kimsenin suçu değildir. Elbette kendilerinin tercihidir, kadroyu kendileri belirler. Yine de yenilebilirler. Ancak bu kadar bariz hatalar olamaz. Dünkü manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım vicdanları rahattır. Kimsenin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor,  ancak bu şekilde Türk futbolunun ilerlemesi beklenemez. Taraftarlarımız sakin olsunlar ve bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu. 

Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi