28 Temmuz 2022 Perşembe

BASİAD’ta üçüncü kuşak iş başında

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BASİAD)  11. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen  yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Şeref Arpacı başkanlığındaki yönetim kurulunda başkan yardımcılığına Doğan Değirmenci ile Şerif Yunus Helvacı getirildi.  Başkan Arpacı, Babadağ’a tekstil müzesi kazandırmak istediklerini söyledi.

15-05-2018 17:40:35

Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 30 Nisan’da gerçekleştirdiği seçimli genel kurulda göreve gelen Şeref Arpacı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri basınla tanıştı.   Düzenlenen toplantıda BASİAD’ın çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Başkan Şeref Arpacı, “BASİAD’ın önemli görevleri arasında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizi tanışmalarını sağlamak olduğu kadar ülkenin, Denizli’nin ve Babadağ’ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı koymak var.  Bu yöndeki faaliyetlerimiz yeni dönemde de devam edecek” dedi. 

Babadağ’a tekstil müzesi 
Babadağ’ın  turizm,  ekonomik,  sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı koymak amacıyla düzenlenen Babadağ Festivalini uluslararası boyuta taşımak istediklerini vurgulayan Arpacı, “Benim en çok önemsediğim projelerden biri de Turizm Yolunda Babadağ. Bu projemizi geliştirmek için dernek olarak çalışmalarımız devam ediyor.  Tarihi bir evin restorasyon projesini üstlendik. Ayrıca Babadağ’a bir Tekstil Müzesi kazandırmak için çalışmalarımıza başladık” diye konuştu. 

BASİAD’ta görev dağılımı
BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’nın konuşmasının ardından,  yeni yönetim kurulu üyeleri kendini tanıttı. Görev dağılımına göre başkan yardımcılığını Doğan Değirmenci ile Şerif Yunus Helvacı üstlendi. Genel sekreterliğe Esra Kasapoğlu Ünlü’nün  getirildiği yönetim kurulunda, Uğur Çoban, Raziye Çetindağ, Osman Uğurlu, Özüm Temiz, Adnan Kabak, Ahmet Zeybek, Seyhan Gümüştaş, Seçil Kaynak Doğuş, Şükran Küçüker, Engin Bilgiç, Tolga Amiroğlu, Sibel Tahtalı, Salih İşyar ve Engin Çoban bulunuyor. 

Şengül BOZ 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi