Başarıya giden yolu anlattılar

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu “Kariyerimiz ve Biz” temalı etkinliğini gerçekleştirdi. Panelde başarıya giden yol tartışıldı, sosyal medyanın ve iş hayatında iyi ahlak, iletişimin önemin önemine vurgu yapıldı.

05-05-2017 14:41:34

Kredi Yurtlar Kurumu Honaz Yurt Müdürlüğü Binası’nda gerçekleştirilen etkinlik Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosunun mini konseri ile başladı. Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ve Honaz Kaymakamı Zafer Öz’ün açılış konuşmaların ardından panele geçildi. Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kurt ve Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum panelist olarak katıldığı panelde başarıya giden yol tartışıldı. Panelistler özellikle sosyal medyanın önemine ve iş hayatında iyi ahlaka ve iletişimin önemini vurgu yaptı. 

Kariyer haftasının en dikkat çeken etkinliği “Mezunlarımız ve Başarı Öyküleri” adlı panel oldu. Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele Honaz Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan ve çalışma hayatında başarılı olmuş mezunlar panelist olarak katıldı. Aynı sıralardan geçtikleri okulda öğrenim gören genç arkadaşlarına başarını püf noktalarını anlattılar.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi