18 Ağustos 2022 Perşembe

Bakanın kardeşi Denizli’de şifa buldu

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin kız kardeşi Rubaye Recebova, Denizli’de kolonoskopi oldu.

18-09-2019 12:23:16

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin eşi Mehriban Receblli, kızları Günay Aliyeva, Ulviyye Tahirli ve kız kardeşi Rubaye Recebova ile birlikte Denizli’de özel bir hastaneyi ziyaret etti.  Azeri misafirler hastane yetkilileri ile görüşüp yapılan operasyonlar ve verilen sağlık hizmetleri konusunda bilgi aldı. Ziyarette Hadi Rajabli’nin kız kardeşi, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Kaya ile görüşüp rahatsızlığını belirtti. Yapılan kontrollerin ardından kolonoskopi kararı alındı. Başarılı bir şekilde operasyon tamamlandı, gerekli ilaç tedavisi uygulandı. Sağlığına kavuşan Rubaye Recebova,  doktorlara ve hastaneye teşekkür etti.

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin kızı Ulviyye Tahirle, Bakü’den selam ileterek, “Denizli’ye ilk defa geldik. Her şeyi ile hayran kaldık. Pamukkale’si ile, havası ile, heybeti ile ama ben doktor olarak hastaneyi ziyaret ettim. Hastanenin her kapısını çaldım, doktorları ile görüştüm. Demem o ki; her şey çok güzel yapılmış. Hem teknoloji, hem doktorların bilgisi tabi ki katkı üzerine hem de yeni izolasyon bulduk. Her şeye hayran kaldık. Beni hayran ettiren, bizde olmayan, her doktorun kendi ultrason cihazı var. Bizde normalde kadın hastalıkları doktoru baktı sana, seni ultrasona yollar.  Sağlığıma kavuşturan doktorlara çok teşekkür ederim” dedi. Azeri heyet Denizli’den memnun ayrıldı. İHA

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi