Bağımsız Büyükşehir Başkan Adayı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi için bağımsız  başkan adayı olan Mehmet Uğur Tatar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sıra dışı projeleriyle dikkat çeken Tatar, Acıpayam’a giderek depremden zarar gören vatandaşların taleplerini dinledi. 

25-03-2019 18:37:18

Büyükşehir Belediyesi için bağımsız başkan adayı olan Mehmet Uğur  Tatar, seçim çalışmalarını 15  aydır sürdürüyor. Denizli için geliştirdiği farklı projeleriyle dikkat çeken Tatar, seçim çalışmaları için bugüne kadar dünyanın çevresini iki kez dolaştı. 15 aydır aralıksız çalışan Tatar, 17 ilçe merkezi ve 401 köyü ziyaret etti, şehir merkezinde ise Pamukkale ve Merkezefendi’de 64 mahalleyi gezerek vatandaşlara projelerini anlatıp, destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar aracıyla 80 bin kilometre kateden, 5 bin kilometre yürüyen Tatar, Acıpayamlı depremzedeleri unutmadı. 

Geçen hafta meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından vakit kaybetmeden Acıpayam’a giden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Uğur Tatar, Apa, Karahöyük, Uçarı, Yeşildere, Yeniköy, Oğuz Mahallelerini gezerek depremin verdiği hasar konusunda bilgi aldı. Depremden etkilenen vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Tatar, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Filiz YIĞNAK

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi