Avukat yapılanması davasında karar çıkmadı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün  avukat yapılanmasına yönelik, 8'i tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava mayıs ayına ertelendi.

16-01-2018 17:30:57

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde görülen davanın 12. duruşmasında tutuklu sanıklar Y.Y., Ö.A., E.K., M.M., M.İ.Ç., M.K., H.K., M.G., tutuksuz sanıklar E. T. ve K.K. ile avukatları hazır bulundu.

Duruşmada  tutuklu sanık Y.Y.,   bugüne kadar devlete karşı hiç bir suç işlemediğini ileri sürdü ve suçlamaları kabul etmedi. Tutuklu sanık M.M. ise telefon hattında tespit edilen By_Lock'un telefon şirketindeki bir karışıklıktan olabileceğini ileri sürdü. Duruşmada diğer sanıkların üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek tahliyelerini istedi. Mahkeme başkanı tutuklu sanık M.K. için tekrar By-Lock incelemesi için Emniyet’e yazı yazılmasını ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Mayıs'a  erteledi.

Denizli'de, FETÖ'ye üye oldukları iddiası ile 8'i tutuklu 10 sanık, silahlı terör örgütüne üye olmak, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek iddiasıyla yargılanıyor. (İHA)

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi