Arslan’ın adı parkta yaşayacak

Merkezefendi Belediye Meclisi,  7 Haziran’da geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden CHP Denizli Milletvekili  Kazım Arslan’ın adının Selçukbey Mahallesi’ndeki parka verilmesini oy birliğiyle kabul etti. 

08-07-2019 11:51:44

Belediye Meclisi’nin temmuz ayı ilk oturumu gerçekleştirildi. Geçen ay yapılan  meclis toplantısında, 7 Haziran’da vefat eden CHP  Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın isminin Merkezefendi sınırları içerisindeki bir parkta yaşaması için CHP ve İYİ Partili üyeler  tarafından verilen önerge  oy birliğiyle  kabul edilmişti. Temmuz ayının ilk meclis toplantısında ise Kazım Arslan isminin Selçukbey Mahallesi Şehit Piyade Komando Er Mehmet Avcı Caddesi’nde bulunan parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 

Kararın oy birliğiyle kabul edilmesi nedeniyle meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ Meclis olarak birlikte bu kararı aldık. Kazım Abimiz aramızdan ayrılalı yaklaşık 1 ay oluyor. Kendisini bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gerçekten onu hepimiz çok severdik, sayardık. Hem parti büyüğümüzdü hem Denizli’nin sevdiği, saydığı bir insandı. Bu anlamda bu maddemizin oy birliği ile geçmesinin meclisinin birliği ve bütünlüğü adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. İsmini vereceğimiz parkımız Selçuk Bey Mahallemizde. Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizin hemen yanında. Açılışımızı Ağustos ayına yetiştirmeye çalışacağız. Hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi