6 Ağustos 2022 Cumartesi

Arslan, Çınar Lions’a konuk oldu

Denizli Çınar Lions Kulübü, CHP Milletvekili Kazım Arslan'ı kulüp toplantısında ağırladı. Arslan, kulüp üyeleriyle seçim sonuçlarını ve ülkedeki sosyal, ekonomik, kültürel durumu değerlendirdi.

29-06-2018 15:50:59

Denizli Çınar Lions Kulübü yönetimi, kulüp toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’la bir araya geldi.

24 Haziran’da yapılan seçim sonrası Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nin değerlendirildiği toplantıda, eğitim sisteminin geldiği nokta ve CHP’nin TBMM’deki rolü konuşuldu.

Arslan yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarını ve ülkedeki sosyal, ekonomik, kültürel durumu değerlendirdi. CHP'nin toplumda laik cumhuriyetin güvencesi olduğunu, yaptığı muhalefetle, iktidarın yapmak istediği pek çok değişikliği frenlediğini belirtti.

Bundan sonra da etkili muhalefet yapmaya devam edeceklerini, özellikle eğitim sistemindeki bozulmaları tamir etmek için uğraş vereceklerini söyleyen Arslan, “Ekonomik konularda komisyonlarda konularında yetkin çok değerli üyelerimiz olacak. Bu arkadaşlar aracılığıyla ülkemiz için çalışacağız” dedi.

İlgiyle izlenen konuşmasının sonunda, Kulüp Başkanı Burcu İlksöz, Kazım Arslan’a Denizli Çınar Lions Kulübü adına teşekkür etti. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi