Arı yetiştiricilerine finansman desteği

Denizli Arı Yetiştiricileri Birliği üyelerine finans desteği sağlamak için Şekerbank’la protokol imzaladı. Protokolle, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçları uygun faiz oranlarıyla karşılanıp, geri ödemelerin yılda bir hasat zamanında yapılması sağlanacak.

14-11-2018 10:38:09

Protokol, Şekerbank Denizli Şube Müdürü Orhan Koçer ve Denizli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Çomak arasında imzalandı. Şekerbank Denizli Şube Müdürü Orhan Koçer,  protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, Denizlili bal üreticilerine banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek; “Şekerbank’ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Denizlili üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Denizli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Çomak ise, üreticiye yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyledi. Birlik Başkanı Çomak “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür. Bu gücün iyi kullanılması için desteklenmesi gerekir. Birliğimiz ve bankamız arasında üyelerimize büyük kolaylık sağlayacak protokol imzaladık. Birlik olarak üyelerimize yönelik protokoller imzalamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi