3 Ağustos 2022 Çarşamba

Anaokullarından Kızılay’a destek

Merkezefendi Rukiye Urhan Anaokulu , Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu ve Pamukkale Şenay Öztürk Anaokulu Kızılay haftasında farklı sloganlarla kan bağışı etkinlikleri düzenleyerek Kızılay’a destek verdi.  

14-11-2017 17:36:39

Anaokullar  tarafından öğrencilerin Kızılay konulu yaptıkları el emeklerinin de sergilendiği etkinlikte, açılan stantlar ve eğlenceli görsellerle kan bağışı kampanyası şölen havasında gerçekleşti. Yoğun katılımın sağlandığı  kan bağış kampanyasına veliler de  kan bağışında bulunarak destek verdi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yapılan bu önemli etkinlik hakkında yaptığı açıklamada “Kan bağışı yardımlaşma adına büyük önem taşımaktadır. Böylesine önemli bir etkinliğin anaokullarımızda yapılması ayrı bir anlam katıyor. Minik yavrularımızın kişisel gelişimlerindeki en önemli dönem olan okul öncesi eğitiminde bu konuda bilinçlenmeleri ülkemizin geleceği açısından önem arz ediyor. Bilinçli bir şekilde yetişen yavrularımız yetişkin olduklarında birer kan bağışçısı olabilirler. Etkinlikte emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğe büyük ilgi göstererek kan bağışında bulunan verilerimizi tebrik ediyorum” dedi.


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi