Anadolu’nun renkleri yarışacak

Okul sporları etkinlikleri kapsamında düzenlenen Halk Oyunları İl Şampiyonası bu hafta sonu yapılacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki şampiyonada 13 takımdan 330 öğrenci Anadolu’nun renklerini sahneye taşıyacak.

15-02-2019 18:20:27

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Halk Oyunları İl Şampiyonası için hazırlıklar devam ediyor. Sezon boyunca şampiyonaya hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performansını ortaya koymak için yarışacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 13 takımdan 330 sporcunun sahne olacağı şampiyona, 16 Şubat Cumartesi günü 13.00’de Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak. Yarışma minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek. 

Organizasyonla ilgili düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kültür ve medeniyetler beşiği ülkemizin halk oyunları ile ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun altını çizdi. Her sene olduğu gibi yine halk oyunlarında güzel bir şampiyona beklediğini kaydeden İbanoğlu, tüm ekiplere başarılar dileyerek Denizli halkını yarışmaları izlemeye davet etti. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi