10 Ağustos 2022 Çarşamba

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Spor Bilimleri Etkinlikleri", Okan Buruk ile yapılan söyleşiyle başladı.

04-05-2018 14:53:57

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen IV. Spor Bilimleri Etkinlikleri’nin açılış töreninde PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa ile Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökçe Erturan İlker konuşma yaptı, PAÜ Rekreasyon Bölümü öğrencileri tarafından gösteri gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Utku Alemdaroğlu'nun moderatörlüğünde, eski milli futbolcu ve Teleset Mobilya Akhisarspor'un Teknik Direktörü Okan Buruk ile söyleşi yapıldı.

Öğrencilere futbol kariyerinden çeşitli anekdotlar anlatan Buruk, futbol kariyerinden teknik direktörlüğe geçişin zor bir süreç olduğunu belirtirken, teknik direktörlüğün de futbol oyununda olduğu gibi bir ekip işi olduğunu ve daha fazla sorumluluk gerektirdiğini ifade etti. Teknik yardımcılar, analizci, kondisyoner, mentörden oluşan yedi kişilik geniş bir teknik ekiple çalıştıklarını söyleyen Buruk, öğrencilere yapılan işin en iyisini yapmalarını tavsiye etti. Söyleşide öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk’a,  günün anısına plaket ve hediye takdim edildi.

Etkinlikler kapsamında beden eğitimi ve sporda teknoloji kullanımı, girişimcilik, fitness sektörü ve diğer konularda;  4 panel, 2 seminer, 3 çalıştay ve çeşitli sosyal etkinliklerle yapılacak. Etkinlikler kapsamında; doktora, yüksek lisans ve lisans öğrencileri sektörde başarılı kişiler ve uygulamaları yakından görme fırsatı yakalarken, aynı zamanda kendi projelerini de sunma fırsatı bulacak.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi