3 Ağustos 2022 Çarşamba

Akbabaların hevesleri kursaklarında kalacak

Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Türkiye’ye karşı yapılan ekonomik saldırıyı bertaraf edeceklerini belirterek, “Akbabaların emperyal hevesleri kursaklarında kalacak” dedi.

14-08-2018 16:56:16

Türkiye sevdalıları olarak, her milli meselede olduğu gibi bu süreçte de koşulsuz şekilde devletin yanında olduğunu belirten Erdoğan,  “Türk milletinin asalet timsali karakteri, bu tazyiki de bertaraf edecek, akbabaların emperyal heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Hodri meydan! Batının tüm muhalefetine rağmen müstakil irademizle gerçekleştirdiğimiz 1974 Kıbrıs Harekatı’ndan sonra ABD ambargosuna maruz kalmıştık. Çünkü, küresel emperyalizmin denklemi dışına çıkarak yeni bir pozisyon almıştık. Şimdi de aynı ABD’nin, NATO’daki en önemli müttefikine karşı, sadece bir Papaz’dan dolayı mı ambargo hamlesini gündeme getirdiğini sanıyoruz? İnanın Donald bile kafayı bu kadar Trumplamamıştır. Papaz perdesinin arkasında çok daha komplike bir mücadelenin olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla yaşanan son süreci, bu mücadelenin bir merhalesi olarak okumak sağlıklı olandır. ‘Papazı verelim’ diyenler, papazla biteceği saflığından kurtulmalıdır” dedi.

Ülkenin acımasız bir yaylım ateşiyle karşı karşıya olduğunu kaydeden Erdoğan, “Şunun farkındayız ki, ekonomi üzerinden amansızca bir saldırıyla, acımasız bir yaylım ateşiyle karşı karşıyayız. Ve alenen görünüyor ki, şu an maruz kaldığımız bu finansal saldırıda döviz kozu mermi olarak kullanılmakta. Türkiye sevdalıları olarak, her milli meselede olduğu gibi bu süreçte de koşulsuz şekilde devletimizin yanında kararlılıkla duruyoruz. Türk milletinin asalet timsali karakteri, bu tazyiki de bertaraf edecek, akbabaların emperyal heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Hodri meydan” diye konuştu.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi