25 Ağustos 2022 Perşembe

AK Parti kongresine Denizli damgası

AK Parti’nin 6. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. İktidar partisinin yeni sistemdeki ilk kongresi büyük ilgi gördü. Kalabalık bir ekip olarak katılan Denizlili AK Partililer kongreye damga vurdu. Salonun en renkli bölümünü oluşturan Denizlililer, açtıkları Denizli yazılı kaşkollar ile de farklarını ortaya koydu.

20-08-2018 10:28:15

AK Parti’nin bir süredir beklediği büyük buluşma gerçekleşti. AK Parti 6. Olağan Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından AK Partilileri bir araya getiren büyük kongre renkli anlara sahne oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla coşkunun doruğa tırmandığı AK Parti 6. Olağan Kongresi’nin en hareketli ekiplerinden biri Denizli oldu.

İl ve ilçe teşkilatları ile partililerin yoğun ilgi gösterdiği Denizli ekibi, Ankara Spor Salonu’nda ortaya koydukları coşku ile dikkat çekti. Sloganlar ile kendilerini hissettiren Denizlili AK Partililer, açtıkları Denizli yazılı kaşkollar ile de kongreye renk kattı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin 6. Büyük Olağan Kongresi ile tazelendiğini, Büyük Türkiye yolculuğundaki kararlılığını teyit ettiğini belirterek, “Ankara Spor Salonu’ndan davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bütün dünyaya mesaj verdi. ‘Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık olmayacağız’ sözleriyle hem Türk Milleti’nin, hem de mazlum milletlerin duygularına tercüman oldu. AK Parti’yi bugünlere getiren ruh, işte bu sözlerde gizlidir. Bu ruhu taşıdığımız sürece kimse bizi mağlup edemeyecek” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, kongre öncesi yaptığı basın toplantısında AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne 40 otobüs ile kaldıracaklarını belirtmişti. Katılımın yoğun olması sebebiyle otobüs sayısı’nın 45’e çıktığını belirten Başkan Filiz, kendi araç ve imkanlarıyla gidenler hariç tam 45 otobüsle Denizli Teşkilatı olarak Ankara’ya adeta çıkartma yaptık” dedi. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi