27 Temmuz 2022 Çarşamba

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz,

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, referandum kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Filiz, ilçe ziyaretlerinin yanı sıra, mahalle gezileri kapsamında gerçekleştirilen ev toplantılarında Denizlili vatandaşlarla buluşuyor. Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Filiz, referandumda oylanacak maddeler hakkında da bilgi veriyor. Filiz, bu çalışmalar çerçevesinde şu ana kadar 1 ayda tam 50 ayrı mahalleye gitti ve yüzlerce vatandaş ile konuştu.

17-03-2017 11:11:19

Ak Parti İl Teşkilatı Mahalle Başkanları öncülüğünde gerçekleşen ev toplantılarında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve referandumda oylanacak maddeler hakkında ayrıntılı bilgiler veriliyor. Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’de duraksamaksızın mahalle mahalle çalışmalarını yürütüyor. 

Filiz’in bur durağı da Akçeşme ve Alparslan Mahalleleri oldu. Filiz, burada yaptığı toplantılarda seçilme yaşını 18’e indiren madde hakkında konuştu. 

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Filiz,, seçilme yaşını 30’dan 25’e indirenin de kendi partileri olduğunu hatırlatarak, “Bu sayede Ak Parti Milletvekillerinin yaş ortalaması 7 yaş aşağı indi. Doğal olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi de gençleşti. Vatandaşımıza zulmeden Almanlar 18 yaşındaki gençlere güvenip milletvekili yapıyorlar da biz mi güvenemeyeceğiz? Güçlü Türkiye’nin teminatı gençlerimiz. Gençlerimize sonsuz güveniyoruz. Onların enerjileriyle ülkemiz gelişmeye ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaya devam edecek. Bir gencin vatan millet sevgisinin en üst noktası şahadettir, bu ülke için şehit olabilmektir. Tıpkı Ömer Halisdemir gibi… 15 Temmuz’da pek çok gencimiz şahadete yürümedi mi? Onlar tankların karşısına çıktıklarında ‘Siz çocuksunuz kenarda durun’ dedik mi? Bu gençler vatan savunmasında, terörle mücadelede, emniyette canları pahasına görev yapıyorlarsa, milletvekili de olabilirler” diye konuştu. 

Filiz ve beraberindeki üyeler, referandum süreci boyunca mahalle toplantılarıyla halkı bilgilendirmeye devam edecek. 



YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi