6 Ağustos 2022 Cumartesi

Ak Parti, demokrasi anlayışını güçlendirdi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kuruluşunun 17. yılını kutlayan AK Parti’nin Türkiye’nin demokrasi anlayışını güçlendirdiğini söyledi. 

16-08-2018 16:11:56

AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “14 Ağustos 2001’de kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Her şey Türkiye için’ diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 17. yılına ulaşmıştır. AK Parti  ile Türkiye'de hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imzalar atıldı. Oynanan her türlü kirli oyuna karşı AK Parti, Türkiye’de demokrasi anlayışını güçlendirdi. Halkımızın gönlünde taht kurmayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir” dedi. 

Türkiye’nin AK Parti ile  2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğini vurgulayan Arslan, “Yaşanan darbe girişimi, milletin demokrasi aşkıyla, milli iradeye sahip çıkmasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve inançlı duruşuyla, hükümetimizin etkin müdahalesi ile geri püskürtülmüştür. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, ’milleti yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olan AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümünü kutlarım” diye konuştu.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi