AK Parti cumhuriyetçidir

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, siyasete günü kurtarma veya belli bir oranına ulaşma olarak bakmadıklarını belirterek, “AK Parti cumhuriyetçidir. PKK gibi eli kanlı, FETÖ gibi örgütlere değil, sadece millete teslim olmuştur. AK Parti millidir, yerlidir” dedi.

20-06-2018 12:25:01

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 24 Haziran seçimleri ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özkan, “Hedefimizi 24 Haziran'da 301 yani salt çoğunluğun bir fazlası olarak belirlemedik. Bizim hedefimiz 600 milletvekilinin hepsini alabilmektir” dedi.

Özkan, siyasete günü kurtarma veya belli bir oranına ulaşma olarak bakmadıklarını belirterek, “AK Parti milli iradeyi hep en üstte tutmuştur. AK Parti cumhuriyetçidir. PKK gibi eli kanlı, FETÖ gibi örgütlere değil, sadece millete teslim olmuştur. AK Parti millidir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda şu veya bu gücün değil sadece milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır. AK Parti kucaklayıcı olmuştur. Kökenine, meşrebine, mezhebine, inancına bakmaksızın kendisinin parçası olarak görmüştür. Bunun için her fırsatta 80 milyon vatandaşımızın tamamının gönlünü kazanmak için adımlar atmıştır. AK Parti elbette, aynı zamanda muhafazakardır. Milletimizin değerlerine saldırılmasına karşı çıkmış, bu değerlere sımsıkı sahip çıkmıştır” dedi.

600 milletvekili çıkarma anlayışıyla tüm milleti kucakladıklarını belirten Özkan, “Bu ülkede istikrar, refah, kalkınma, üretim, ihracat, güvenlik, adalet, barış gibi etkenleri hayata geçirebilecek güçlü bir hükümet modeli ile güçlü bir hükümet ve güçlü meclisi inşallah hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi