Ak Gençlik hukuk için meydanda

AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları,  10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, Ortadoğu ve İslam coğrafyasında barışı sağlayacak hukukun nerede olduğunu sordu. 

11-07-2018 16:18:46

Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanlığı, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü nedeniyle basın açıklaması düzenledi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasına Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mert Koç, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve ilçe gençlik kollarının yönetimleri katıldı. Basın açıklamasını İlçe Gençlik Kolları Başkanı  Mert Koç yaptı. Koç,’’10 Temmuz 1967 yılında Cenevre’de Hukuk Yolu ile Dünya Sulhu Konferansı’nın üçüncüsünün yapılması nedeniyle her yıl 10 Temmuz, Dünya Hukuk Günü olarak kutlanmaktadır. Öncelikle tüm Türk-İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizin, Doğu Türkistan, Azerbaycan, Filistin, Irak, Suriye ve Arakan’daki kardeşlerimizin Dünya Hukuk Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Emperyalist güçlerin FETÖ elebaşı Gülen’i koruduğunu ifade eden Koç,‘’Bu hukuk gününü her yıl kutlasak da, bugün Filistin ve Orta doğu ülkelerine ve özellikle İslam coğrafyasına baktığımızda terör ve savaştan dolayı kanın ve gözyaşının akmadığı bir gün bulunmamaktadır. Ortadoğu’da ve İslam coğrafyasında barışı sağlayacak hukuk nerededir? Hukuku sadece işine geldiğinde hatırlayan, kendi icadıymış gibi tekelinde sanan emperyalist güçlerin ülkemizde gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişiminde anayasal düzenimize nasıl kastedildiğini görmezden gelerek FETÖ elebaşını ve terör örgütünün üst düzey yöneticilerini nasıl koruduğu ortadadır’’ diye konuştu.

Koç, ‘’24 Haziran seçimlerinde yüce Türk Milleti bir kez daha vurgulamıştır ki; Oynanan oyunları görüyoruz, çirkin ve kirli emellerin farkındayız. Sadece kağıt üzerinde adı konulmuş olan bu hukuk günü, gelecekte, içi doldurulan ve hukukun temel olduğu bir yeryüzünde yaşam sürme olarak elbet gerçekleşecektir’’ dedi.
 Haber Merkezi
    
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi