Aissati yuvada kaldı

Süper Lig’in en çok transfer yapan takımı olarak ön plana çıkan Denizlispor iç transferde uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü İsmail Aissati ile de anlaşmaya vardı. Başkan Ali Çetin ve kurmayları transfer harekatının devam edeceğini söyledi.

18-07-2019 11:17:57

Kadrosuna Trabzonspor’dan Rodallega, Akhisarspor’dan Mustafa Yumlu, Kayserispor’dan Lopes ile Sapunaru ve Sivasspor’dan Tolgahan, Beşiktaş'tan Sedat ve son olarak da Ankaragücü takımından Sacko’yu dahil eden Denizlispor, iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ali Çetin ve kurmaylardı daha önce görüşme yaptıkları ve şampiyonlukta büyük emeği olan İsmail Aissati ile de anlaşmaya vardı. Listelerinde bulunan futbolcuları tek tek kadrosuna dahil eden Başkan Ali Çetin, Süper Lig’de söz sahibi olmak istediklerini ve ilk 5’i hedeflediklerini bir kez daha tekrar etti.

Beşiktaş’tan Enzo Roco yolda

Yukatel Denizlispor, Sedat Şahintürk'ü kadrosuna katmasının ardından Beşiktaş'ın bir diğer oyuncusu Enzo Roco için de görüşmelere başladı. Horozlar, savunma hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor. Denizlispor, Sedat Şahintürk’ün ardından bir diğer Beşiktaşlı futbolcu Enzo Roco’ya talip oldu. Transferin gerçekleşmesi için tecrübeli stoperin kararının beklendiği öğrenildi. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi