Ağaçları kurtlar bastı

Merkezefendi’nin Lozan Caddesi’nde  ağaçları  binlerce küçük kurt istila etti. Ağaçlardan yayaların üzerine düşen kurtlar vatandaşları ürkütürken, vatandaşlar ağaçların ve caddenin temizlenmesini istedi.

17-04-2019 11:05:02

Lozan Caddesi’nde cadde üzerindeki ağaçları kurtlar istila etti. Yeşil renkli binlerce küçük kurt, kaldırım üzerindeki ağaçları sardı. Ağaçların dallarına ve gövdesine yerleşen  kurtlar, zaman zaman tutunamayıp yere düşerken kaldırımı kullanan vatandaşları tedirgin ediyor.  Meraklı çocuklar da dakikalarca kurtları inceliyor. Ağaçların yanı sıra  kaldırımlara ve park alanlarına yayılan kurtlar, mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. Vatandaşlar belediye ekiplerinden kurtların temizlenmesini istiyor.

"Çok korktuk, binlerce kurt ağacın her yerini sarmış" 

Kurtlardan korktuğunu söyleyen Arzu Büçkün isimli vatandaş kurtların kafalarına düşebileceğini dile getirerek, "Çok korktuk, bin anda yeşil yeşil görünce ödümüz koptu. Başımıza kurt düşebilirdi, ilk defa gördüm böyle. Küçük yeşil kurtlardı, yüzlerce binlerce vardı. Ağacın her yerini sarmış" ifadelerini kullandı.  Cadde üzerinde simit satıcılığı yapan Yüksel Beter ise, yoldan geçenlerin kafalarına kurt düşmemesi için koştuğunu aktararak, "Yaklaşık 15 gündür var bunlar. Her tarafı kurt bastı, geçen vatandaşlar tiksiniyor. Sabah 2 bakır süpürdüm buradan. Bu sıradaki ağaçların hepsinde var. İster istemez sıkıntı çekiyoruz, müşteri de sıkıntı çekiyor. Kafamıza düşüyor, gelip geçen kafama düşmesin diye koşarak geçiyor" diye konuştu.

İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi