3 Ağustos 2022 Çarşamba

Adım At, Sağlığına Sağlık Kat

Ahmet Çalışkan Anaokulu tarafından E-Twinning projesi olarak hayata geçilen “Adım At, Sağlığına Sağlık Kat” projesi öğrencileri ve velileri sağlıklı beslenme, spor ve aktif yaşam konusunda bilinçlendiriyor. 

12-06-2019 16:28:50

Adım At, Sağlığına Sağlık Kat projesi Okul Müdürü Münire Kiriş, Müdür Yardımcısı Ebru Öztürk ve Afacanlar sınıfı öğretmeni Betül Genç tarafından yürütülüyor.  Proje kapsamında Denizli’deki anaokulları ile işbirliği yapılarak ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde anaokulu öğrencileri birlikte geleneksel çocuk oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçiriyorlar. 

Ahmet Çalışkan Anaokulu, Adım At, Sağlığına Sağlık Kat isimli projeyi Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde de tanıttı. Geleneksel Çocuk Oyunlarında dans ile jimnastik step gösterisi yapan 5 yaş Afacanlar sınıfı öğrencileri salonda bulunan ve şenliğe katılan diğer öğrenciler ile veliler tarafından büyük beğeni ve alkış aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Ahmet Çalışkan Anaokulunda eş zamanlı olarak yürütmekte olan “Beslenme Dostu Okul”, “Sağlıklı ve Hareketli Yaşam” ve “Adım At Sağlığına Sağlık Kat” projeleriyle öğrencilerin sağlıklı beslenme konularında bilinçlendiklerini, spor ve hareket etkinlikleriyle aktif yaşama yönlendirildiğini belirtti. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi