Acıpayam ve Çivril’de mezuniyet sevinci

Pamukkale Üniversitesi’nin genel mezuniyet töreninin ardından ilçelerdeki Meslek Yüksek Okulları da kendi bünyelerinde mezuniyet törenleri düzenliyor. Acıpayam Meslek Yüksek Okulu ile Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı.

23-06-2018 10:00:58

Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nda  düzenlenen  mezuniyet törenine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar ve  ilçe protokolü ile akademik kadro ve öğrencilerin ailelerdi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin kep fırlatmalarıyla devam etti. Törenin ardından tüm davetlilerin, akademik, idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla kokteyl gerçekleşti.

Çivril Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet töreni ise Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Törene öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, öğrencilerin mezuniyet sevincini birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Büyük bir emek vererek mezun oldunuz. Artık güzel ülkemizin dört bir tarafında bu felsefeyi yaşatmak ve yaşamak sizin elinizde” dedi. Ülkelerin geleceğinin gençler olduğunu da belirten Güven, bunun tarihimizin çok iyi bilinmesinden geçtiğini ve istikrarın sağlanması ile olacağını söyleyerek, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Yüksek öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler mezuniyet sevincini keplerini fırlatarak yaşadı.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi