Açık havada sinema keyfi

Serinhisar Bilişim ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen açık hava sinemasına ilgi yoğun oldu. Her hafta perşembe akşamları Çamlık Parkı’nda sinema keyfi yaşayan Serinhisarlılar,  son olarak Oscar’a aday gösterilen Ayla’yı izledi. 

14-08-2018 17:56:47

SEBİGED,  ilçe sakinlerine nostalji yaşatıyor. Her hafta perşembe akşamları Çamlık Parkı’nda gerçekleştirilen açık hava sinema günleri devam ediyor. Genç, yaşlı, kadın erkek Serinhisarlıların yoğun ilgisiyle karşılaşan açık hava sinemasının çoğu zaman ilçe dışından da izleyici buluyor.
Açık Hava Sineması ile nostalji yaşayan Serinhisarlılar, bu hafta, 25 yaşında bir Türk genci Süleyman ile onun kanatları altına aldığı küçük bir Koreli kızın öyküsünü anlatan ve Oscar’a aday gösterilen Ayla’yı izledi. 

Yaz ayları içerisinde her hafta perşembe akşamı açık hava sineması etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen SEBİGED Başkanı Emine Kobaş, “İlçede sinemaya hiç gitmemiş vatandaşlar var. Ayrıca,  yaptığımız ankette gençlerimizin istediği de sinema idi. Biz hem gençlerimizin isteğini yerine getiriyoruz hem de sinemaya gitmeyen hemşehrilerimize  o keyfi yaşatıyoruz. İlgi olduğu sürece sinema günleri devam edecek” dedi. 
Şengül Boz
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi