81 ilden tatlar Denizli’de buluşuyor

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest 7-16 Şubat tarihleri arasında Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

07-02-2020 18:29:39

7 şubatta kapılarını açacak olan festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine Adıyaman peynirli helvasından Hatay künefesine kadar tüm lezzetler 10 gün boyunca bu festivalde.

MasterCheff 1.'si Uğur Kardaş Denizli’ye geliyor 

MasterCheff 1.'si Uğur Kardaş 12 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezinde hayranları ile buluşacak.

Mini sirk ilk defa Denizli’de bu festivalde 

Bu festivalde çocukları da unutmadık dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu düzenlenecektir. Sirk organizasyonu ücretsizdir.

Sirk gösterileri 8-9-15-16 Şubat tarihlerinde günde 4 seans şeklinde düzenlenecek.

Fuar alanına ücretsiz  servisler kalkacak

Fuar organizatörleri halkın fuara gelmesi için herşeyi düşünmüşler Denizli’nin farklı 5 noktasından servisler kalkacaktır. İncilipınar Yüzme Havuzu , Demokrasi Meydanı Ziraat Bankası karşısı, Çınar Meydanı Büyükşehir Belediyesi önü, Lise Caddesi Halk Eğitim Merkezi karşısı, Akkonak Parkı Pehlivanoğlu Market önü, Albayrak Meydanı Gürlesin Tekstil mağazası önü. Bu dev organizasyona tüm halkımız davetlidir.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi