4 ilçe daha tarihe yolculuğa çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği kültür gezilerini sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney ilçelerinden Bursa ve Çanakkale gezisine katılan hemşehrilerini uğurladı.

23-11-2017 18:58:11

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, il sınırlarında ikamet eden 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği kültür turlarını sürdürüyor. Osmanlı’nı temelinin atıldığı Bursa ile Türk ordusunun kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale gezileri için ilçelerden de katılım yoğun olarak devam ediyor. Son olarak, Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney ilçelerindeki vatandaşların katıldığı geziler için uğurlama programları düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katıldığı programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen de eşlik etti. Otobüsleri tek tek gezen Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi.

TARİHİN YAZILDIĞI TOPRAKLARA GİDİYORSUNUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tarihin yazıldığı topraklara gidiyorsunuz" diyerek, Bursa ve Çanakkele'nin Türk milleti için öneminden bahsetti. Türk milletinin tarih yazdığı en büyük destanlardan birisinin Çanakkale'de yaşandığını anlatan Başkan Zolan, bu savaşta Denizli'nin 3 bin şehit verdiğini kaydederek, hemşehrilerinden bu vatan için canını veren tüm şehitler için dua etmelerini istedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi