3 Ağustos 2022 Çarşamba

35 yaşına kadar 16 ameliyat geçiren kadın yürümeye başladı

Kırklareli’de, üç yaşında çocuk felci geçiren ve ilerleyen yıllarda bu nedenle sol diz ekleminden ameliyat olan, yüksek tansiyona bağlı geçirdiği beyin kanaması nedeniyle de sağ kol ve bacağını kullanamayan kadın, Denizli’de tedavi gördüğü merkezden yürüyerek çıktı.

15-11-2017 17:19:44

Kırklareli’den tedavi için Denizli’ye gelen 35 yaşına kadar 16 ameliyat geçiren iki çocuk annesi Tekmile Gökçe, merkezden yürüyerek çıkmayı başardı. Yaşamı boyunca azmini ve kararlılığını hiç kaybetmeyen Gökçe, merkezde 1 ay tedavi gördü. Gökçe, merkezde gördüğü tedavi sonrası uzun bacak yürüme cihazıyla adım atmaya başladı.

İyileşme sürecinde inanmanın önemli olduğunu belirten iki çocuk annesi Gökçe adım atmaya başladığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Gökçe, "Üç yaşında çocuk felci geçirdim, 35 yaşına kadar 16 tane ameliyat oldum. 8 Şubat 2012 tarihinde geçirdiğim beyin kanaması sonrası, 15 gün yoğun bakımda kaldım. Sonrasında beni odaya aldıklarında, sağ tarafımın tutmadığını fark ettim. O süreç çok zordu, sürekli ağlıyordum. Bana tedavi gördüğüm tüm doktorlar umutsuzca yaklaştı, çocuk felcinden sonra sağ tarafımın iyileşmesine olanak vermediler. Fakat burası sürekli iyileşmeye olan inancımı arttırdı. Her şeyin daha güzel olacağına inandım. Kısa bir tatil için Denizli'ye geldiğimde Nobel Tıp Merkezi'yle tanıştım. Tekerlekli sandalyeyle geldiğim bu merkezden yürüyerek çıktım. Engellerimden dolayı yapamayacağımı düşündüğüm şeyleri yaptım. Pamukkale'yi gezdim, harika bir yer" dedi.  İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi