30 Temmuz 2022 Cumartesi

35 kadına 75 bin lira destek

Büyükşehir Belediyesi MikrokrediOfisi girişimci kadınlara ışık olmaya devam ediyor. Kadınlara yönelik başlatılan proje kapsamında Mikrokredi Ofisi’ne üye 35 kadına  toplamı 75 bin lira olan çekleri  teslim edildi.

05-02-2018 18:20:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı  arasında imzalanan Mikrokredi Uygulama Protokolü kapsamında,  bu yılın ilk mikro kredi çekleri  Kent Konseyi’nde düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Kendi işini kurup aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara destek vermek amacıyla uygulanan proje kapsamında düzenlenen çek dağıtım törenine  Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Büyükşehir Belediyesi Mikro Kredi Sorumlusu Damla Yılmaz ve girişimci kadınlar katıldı.

“Kadın isterse başarır”

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Mikrokredi bizim en çok heyecanlandığımız projelerimizden birisi. Şuna inanıyoruz ki; kadınlar bir şeyi isterse o iş mutlaka başarıya ulaşır. Büyükşehir Belediyesi’nin, Kent Konseyi’nin  projelerinde kadınlarla  hangi yola çıktıysak sonu hep mutlu ve başarılı olmuştur. Kadın isterse başarır. Mikrokredi ofisimizde de Denizli Büyükşehir Belediyemizin karşılıksız katkıları var. Büyükşehir olmamızla birlikte faaliyetlerimiz ilçelerimizde de başladı. Ben bir iş yapmak istiyorum diyen herkese, imkanlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kadın mutlu ve huzurlu olursa aile huzurlu olur” dedi.

Konuşmaların ardından 35 girişimci kadına toplam 75 bin lira tutarındaki çekleri teslim edildi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi