27 Temmuz 2022 Çarşamba

33. kez Denizli’de

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Denizli’ye 33’üncü ziyaretini gerçekleştirecek. Erdoğan’ın Denizli programı için hazırlıklar tamamlandı, güvenlik önlemleri artırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci’nin nikah törenine katılıp ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışını yapacak.

15-12-2018 10:51:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00’te AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci’nin nikah törenine katılacak. EGS Kültür Merkezi’nde yapılacak nikah töreninde Atilla Şükrü Zeybekci yaşamını Bursalı işadamı Ergün Sertkan’ın kızı Elif Sertkan’la birleştirecek. Nikah için 1000’den fazla kişiye davetiye gönderildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah töreninin ardından  15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 15.00’te 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışının yapılacağı toplu açılış törenine katılacak. Törenin yapılacağı alan ve çevresi polis bariyerleri ile kapatılmaya başlandı. Program kapsamında 15 ilden gelen toplamda 4 bin 250 polisin görev yapacağı ayrıca yarın Atatürk ve İstiklal Caddeleri ile Gazi Bulvarı’nın trafiğe kapalı olacağı kaydedildi. Törenin yapılacağı alanda İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de incelemelerde bulunarak güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

İlçe başkan adayları açıklanabilir

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah töreninden sonra EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde partisinin Denizli’deki ilçe belediye başkan adaylarını açıklayabileceği de iddia edildi. Aday açıklama töreni resmi programda yer almazken, bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan7ın talimatına göre hareket edileceği öğrenildi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi