Nefesleri kesen maç Buldan’ın 3-4

Süper ligin ilk haftasında haftanın en gollü maçı Nikfer’de yaşandı. Nikferspor ile Buldan Belediyespor’u karşı karşıya getiren maçta taraftarlar tam 7 gol izlediler. Maçtan üç puanla ayrılan taraf ise konuk takım Buldanspor oldu.

24-09-2018 17:23:48

Her iki takımda maçta açık futbolu tercih etti. İlk 45 dakikası 2-1 Buldanspor’un üstünlüğü ile kapanan karşılaşmada maçın yıldızı iki gol birden atan Buldanspor’dan Ömer Ekinci oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Nikferspor ve Buldanspor arasında gol düellosu yaşandı. Büyük mücadeleden 4-3 galip ayrılan Buldanspor karşılaşma sonrasında antrenörleri Halil Baştürkmen ile büyük bir sevinç yumağı oluşturdular. İki takım oyuncuları da soyunma odasına büyük bir dostluk içinde gittiler. Karşılaşma sonrasında ise Nikferspor’un centilmen taraftarı Buldanspor’u alkışlarla sahadan uğurladılar.

Stat: Nikfer
Hakemler: Burak Öztürk ***, Oğuzhan Selcen ***, Birver Demir ***
Nikferspor: Eray *, Serkan **, Ramazan **Dk. 86 Yunus *, Hakan **, Mustafa Ali **,Uğur **, Aydın **, Baha *Dk. 60 İsmail **, Mehmet *Dk. 70 İlyas **, Sergen **, Berat ** 
Buldanspor: Osman **, Furkan **Dk. 75 Muhittin **, Can ***Dk. 86 Adem **, Ferhat ***, Alper ***, Sercan Püye ***, Emre **Dk. 65 Kemal **, Sercan ***,Tolga ***, Ömer ***, Fırat ***  
Goller: Dk. 48 Berat, Dk. 62 İsmail, Dk. 86 İlyas (Nikferspor), Dk. 42 Tolga, Dk. 43 ve 56 Ömer, Dk. 80 Fırat (Buldanspor)
Orhan MIKIROĞLU
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi