30 Temmuz 2022 Cumartesi

2018'İ BÖYLE KARŞILADIK

2017’yi 2018’e bağlayan gece eğlence mekanları hınca hınç dolarken, yeni yılı evlerinde karşılayanların sayısının da geçen yıllara oranla fazla olması dikkat çekti. İtfaiye, sağlık ve güvenlik görevlileri her yıl olduğu gibi olası olaylara karşı tetikte bekledi.

02-01-2018 10:35:58

Denizli’de itfaiyeciler ve polisler yeni yıla görevde başladı. Olası yangınlara karşı tetikte bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, her türlü tehlikeden vatandaşı korumak amacıyla yılbaşı gecesinde hazır durumda bekledi. Yeni yılın başlangıcında neredeyse tüm vatandaşlar eğlence mekanlarına dolarken, polisler de vatandaşın güvenliğini sağlamak için mesai yaptı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2018 yılının ilk bebeğine altın takarak girdi. Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesini gezen Bakan Zeybekci, yeni yılda ilk doğan Ramazan ve Muhammet Selim bebeğe altın taktı, anneleri tebrik etti. Doktorların ve hemşirelerin yeni yılını kutlayan Zeybekci, yeni yıl dileklerini paylaştı.

Pamukkale Arama Kurtarma, Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) üyeleri, 2018’in ilk saatlerinde Bağbaşı Yaylası’nda kilometrelerce yürüyüş gerçekleştirdikten sonra Kazak Abdal Dergahı’nı ziyaret etti.

1 Ocak'tan itibaren trafik cezalarından ehliyet harçlarına, damga vergisinden su tüketim bedellerine kadar hemen her şeye ortalama yüzde 14.47 oranında zam geldi. Asgari ücretin ardından işsizlik maaşı da belli oldu.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi