1919 fidan toprakla buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan Gençlik Haftası 100. Yıla özel etkinliklerle başladı. Gençler Mili Mücadelenin 100. Yılında 1919 fidanı toprakla buluşturdu. 

18-05-2019 11:48:47

Her yıl 15–19 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde  coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği haftanın başlangıcında saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Atatürk anıtına çelenk sundu.  Haftanın ilk gününde milli sporcular ve gençlerden oluşan bir grup, Valilik ve Tugay Komutanlığına ziyaretlerde bulundu. Önce Denizli Vali Yardımcısı Hakkı Ünal’ı ziyaret eden grup, ardından Tugay Komutan Vekili Bilal Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 

Gençlik Haftasının ilk gününde  Denizli ASKF temsilciliğinin öncülüğünde Kale Mahallesinde fidan dikimi yapıldı. Milli Mücadelenin 100. Yılında gençler, 1919 fidanı toprakla buluşturdu.  Program doğrultusunda Özel PEV Okulu bando takımı ve sporcuları, Çamlık’tan hareketle şehir içi tur yaptı. Milli Mücadelenin 100. yılına dikkat çekilen tura, vatandaşlar alkışlarla destek verdi. 

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi